jan 032013
 

2012 var året, hvor far og søn slog sig sammen og startede Folierullen. Vi besluttede os for at benytte vores fælles viden og kompetencer til at tilbyde vores kunder billigere og bedre løsninger på alle former for skilte.

Men hvordan er det så gået?

Som alle nye begyndelser har denne også været spændende. Da vi jo har kendt hinanden siden Jeff blev født, kender vi hinandens styrker og svagheder rigtig godt og vi er rigtig gode til at arbejde sammen.

Det har betydet, at vi har kunnet udnytte alle de mange fordele, der er ved at være et lille firma, i så stor grad, at vi slutter året med et (beskedent) overskud.

Som de fleste nok har bemærket, så har vi virkelig givet den gas på de forskellige sociale medier, for at prøve at skaffe kunder til butikken. Vi vil derfor gerne takke alle jer, som har hjulpet os på vej med at ”like”, dele og i det hele taget bruge tiden på at hjælpe os med at få Folierullen til at være en rentabel forretning for os. Tusinde tak for det alle sammen.

Vi begyndte beskedent i 2012 og vi fortsætter med at arbejde ud fra princippet om at holde alle udgifter på et absolut minimum fremover. Det kommer selvfølgelig alle vores kunder til gode, da det jo betyder, at vi kan levere skilte og tryk på tøj til nogle formidable priser i forhold til vores konkurrenter.

Hele vejen igennem 2012 har vi været på udkig efter gode og billige løsninger på alle udfordringer og på alle områder, hvor vi gerne ville udvide. Det vil vi selvfølgelig fortsætte med i 2013 og i alle de kommende år.

Med 2012 (og det beskedne overskud) i rygsækken, glæder vi os selvfølgelig til 2013, hvor vi vil glæde alle vores kunder med forsat at levere vores gode service og vores gode produkter til den lavest mulige pris.