Hjemmesider – systemer og SEO

 

For at kunne levere et godt og billigt produkt til dig, forsøger vi altid at holde prisen nede på alle de områder, hvor det er muligt.

 

Systemer:

Som baggrund for vores hjemmesider bruger vi derfor softwaren “WordPress”, som er et program til CMS og blogging. Du har ingen udgifter til dette. Det eneste, der koster noget i denne sammenhæng er et webhotel og et domænenavn.

Det eneste du betaler for, når du køber en hjememside hos os er faktisk den løn, som vores hjemmesidemedarbejder skal have for at føre dine idéer ud i virkeligeheden (eller i hvert fald i det virtuelle univers)

 

SEO:

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimisation – eller søgemaskineoptimering. Kort fortalt handler det om, at en hjemmeside skal optimeres, så den placerer sig så højt i blandt andet Googles resultater som muligt, når nogen søger på dine produkter.

Der er mange gode SEO-eksperter at finde rundt om i landet, men ofte er det ikke nødvendigt, med mindre du har en virksomhed inden for et område, hvor der er virkelig stor konkurrence på nettet.

Ved at benytte en del forskellige “plug-ins” til WordPress. Ved at sætte det korrekt op og ved at skrive de helt rigtige tekster, kan vi hjælpe dig med at få en bedre placering i søgemaskinerne. Og vi ved, hvad der skal til for at fange kunderne. Ellers ville du jo heller ikke sidde og læse denne tekst.

Det er ikke noget der koster ekstra, det er bare en service, som vi altid yder vores kunder. Vi vil kun lave hjemmesider, der hjælper din virksomhed med at blive mere synlig. Det er jo den bedste reklame for os selv.

 

Tilbage til forsiden af folierullen            Tilbage til “Hjemmesider”              Kontakt os for at høre mere