Hjemmesider

 

Ja. Det er rigtigt. Vi laver også hjemmesider og det endda til nogle rigtig gode priser.

Vi er den partner, der kan hjælpe dig med at lave en samlet løsning for din virksomhed, så du kan fokusere på at drive din virksomhed og ikke på at finde de billigste leverandører af skilte, tøj, print og hjemmeside. Vi laver det hele for dig til en rigtig fordelagtig pris.

Vi kan levere hjemmesider efter 2 forskellige modeller.

1. For dig, der selv kan arbejde med IT på brugerniveau. Vi leverer en hjemmeside, som er grafisk sat op med dit logo, navn o.s.v. Du fylder selv teksten om din virksomhed på hjemmesiden. Der medfølger naturligvis en manual til, hvordan du gør dette. Efter leveringen er hjemmesiden helt din egen.

2. For dig, som ikke kan (eller vil) lave noget af din hjemmeside selv. Vi leverer en komplet løsning med opsætning og indhold. Vi vedligeholder hjemmesiden for dig og leverer statistik en gang om måneden for, hvordan det går med trafikken på din hjemmeside.

For begge modeller gælder det, at du kan få en hjemmeside med eller uden webshop.

Vi kan selvfølgelig også aftale en helt anden model, hvis du har noget andet i tankerne, ligesom du til en hver tid kan skifte fra den ene model til den anden, hvis det passer dig.

Vi har ingen standardpriser på hjemmesiderne, da de kan variere meget i forhold til den arbejdsmængde, der er i det. Priserne kan generelt variere fra ca. 5.000 kr. til 45.000 kr.

Et godt eksempel på vores hjemmesideproduktion er selvfølgelig vores egen hjemmside: Billede af Folierullen.dk

 

 

Vores hjemmesidemedarbejder har blandt andet også lavet denne side:

Forfatterstemmer.dk

Forfatterstemmer.dk

 

 

 

 

 

 

 

Flere eksempler:

Statement Denmark - hjemmeside lavet af Folierullen.dkTeam Odense Integration - hjemmeside lavet af Folierullen.dk

Hvis du vil vide mere om, hvilke systemer m.m. vi bruger for at holde prisen nede og hvordan vi hjælper med at skaffe trafik til din side, så kan du læse mere om det her.

Kan du lide det, du ser? Så tøv ikke med at lade Folierullen.dk lave din hjemmeside. Kontakt os med det samme.