jul 102012
 

I sidste øjeblik er vi blevet sponsor for holdet Mongol Mavericks, som skal deltage i Mongol Rally 2012. De penge, som holdet samler sammen går til Child’s Play, som har til formål at samle legetøj m.m. for at forbedre forholdene for børn på hospitaler.

De forventer at tage af sted på turen d. 11/7, så da de henvendte sig til os om lørdagen d. 7/7, måtte vi lige rubbe neglene. Det skal så siges, at bilen var klar allerede mandag aften – altså d. 9/7, men det er jo meget rart at være i god tid med nogle ting.

Vores lille bidrag var at hjælpe holdet med at få gjort bilen helt klar, så den lignede en rallybil lidt mere – så meget som en Citroën Berlingo nu kan ligne en rallybil.

Citroën Berlingo med folie - sponsorer - reklamer

I hvert fald fik den masser af reklamer på, så man nu ikke kan undgå at se hvem, der har sponsoreret holdet, når bilen kører forbi. Ellers kan man selvfølgelig altid besøge holdets hjemmeside, hvor de også gør opmærksom på deres sponsorer.  På samme side vil man også kunne følge holdets færd til Mongoliet.

Du kan også finde holdet på FaceBook, hvor de jævnligt opdaterer statussen med alt det nye.

Vi glæder os til at høre mere om holdets tur, hvor mange penge de får samlet sammen og om hvorvidt den brugte Citroën kan holde hele vejen til Mongoliet.

God tur til Mongol Mavericks og held og lykke

Sorry, the comment form is closed at this time.